wie zijn wij eigenlijk?

Dat is een hele goede vraag.
Wij zijn Dick en Ellis, wij zijn sinds februari 2022 getrouwd met elkaar en wij hebben een enorme liefde voor dieren.

Beetje achtergrondinformatie kan geen kwaad, zodat u ook ziet wie wij zijn en waarom we doen wat we doen.

Dick is een 42 jarige man, die graag op de vrachtwagen toert. hij is een nationaal chauffeur met buitenlandse ritten. hij is sinds 3 jaar uit bewind en weet dus ook heel goed hoe het is om met bijna niks rond te komen.
Ik Ellis, ben een thuisblijfmoeder ivm kleine kinderen met een totaalpakket in hun rugzakjes. ik ben 9 jaar geleden in dit traject terecht gekomen en sinds 2017 beïndigd en mij werd gewoon doodleuk gezegd.... tsja dan moet je maar kijken of je dieren elders terecht kunnen.

Nouuuuu dat waren mijn mentale maatjes. na een financiele klap zou ik nu ook mijn maatjes weg moeten doen. helaas bestond er toen nog geen dierenvoedselbank. nu gelukkig wel, alleen niet in de buurt. Dus u staat er echt niet alleen voor, kom naar ons toe, via facebook, deze website of telefonisch, het kan allemaal

Meer weten?

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.